Hírek
HÍREINK
Hírek

Akinek ez sem elég, annak ott az RZA-290 Performance csomag, ami az eddigieken kívül különböző a teljesítményt növelő extrákkal látja el az autót (p.: Karbon motor borítás, karbon légszűrő ház, továbbfejlesztett ECU, RZA Titánium kipufogórendszer és egy új kormányváltó). A képek magukért beszélnek.


Hírek Hírek Hírek Hírek Hírek Hírek
Hírek

A gyári megjelenést nagymértékben látványosabbá tévő aerodinamikai szett az alábbi elemekből áll össze: első lökhárító, hátsó lökhárító integrált diffúzorral, oldalsó küszöbök és légbeömlők, valamint hátsó spoiler.

 


Hírek Hírek Hírek Hírek Hírek
Hírek

Első alanyuk az ML-osztály új modellje, a W166-os. A típsuhoz készített teljeskörű átalakítás tartalmaz egy első lökhárítót, oldalsó küszöböt, hátsó lökhárítót, hátsó spoilert és oldalsó kerékjáratív szélesítéseket.

Részletek itt!

Az aerodinamikai szett már megrendelhető az O&D Performance-nál!


Hírek Hírek Hírek
Hírek

 

A Vörsteiner gyorsan ismertté vált 1 és 3 részes kovácsolt felnieivel, melyeket bármilyen osztókörrel és ET-vel képes a gyár - akár teljesen egyedi felületi kezeléssel is - legyártani 19"-tól 24"-ig. A márka kínálatának másik felét rendkívül igényes és minőségi aero kiegészítői teszik ki, melyeket csak és kizárólag karbonból készítenek. 

A VÖRSTEINER kínálata hamarosan teljes terjedelmében megjelenik a katalógusunkban. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a Vörsteiner termékekkel kapcsolatosan, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, a részletes tájékoztatás végett! 

 


Hírek Hírek Hírek
Hírek

A német márka természetesen a külcsínyről sem feledkezett meg, amit az első karbon toldat, a hátsó karbon diffúzór, a karbon csomagtartó elem és a 20"-os könnyűfém felnik hivatottak szolgálni.


Hírek Hírek Hírek
O&D Performance - Kicsi
Az oldal tetejére
© 2012 O&D PERFORMANCE | Minden jog fenntartva
Telefon Infóvonal: +36/30 698 8320 E-mail E-mail: info@od-performance.hu